Te Koop!

Deze privé pagina is alleen zichtbaar als je de betreffende link hebt verkregen!


Scopefans opgelet, hierbij bied ik te koop aan mijn Technics SH 3433 4 channel audio scope.

Zelf een jaar geleden gekocht, maar te laat achter gekomen dat het om een quad-scope ging, ikzelf heb geen quad HiFi dus kon hem helaas niet goed toepassen in mijn stereo opstelling.

Hierdoor met een traantje de keuze gemaakt de beste jongen terug de verkoop in te zetten.

Het volgende is het benoemen waard:

Optisch is hij in perfecte staat, geen opvallend krasje aan te zien!
Hij werkt (zover ik hem aan kan sluiten in stereo) en is voor aankoop door verkoper gereviseerd.
Desondanks als hij warm gelopen is, is er soms een luide tik te horen, klinkt als een ontlading van iets elektrisch wat ik niet kan achterhalen, het is mogelijk dat dit komt door de opstelling, randaarde is niet aanwezig en mijn installatie zit qua aarde aan elkaar geknoopt dus bouwt soms spanning op. Zo niet dan kan het iets interns zijn, desondanks lijkt het de unit niets te doen (gaat niet uit of geen gekke fratsen als deze tik zich voordoet).
Heeft een Amerikaanse stekker maar is omgebouwd om op 220VAC te werken (verloopstekker is voldoende) Heeft ook een 220VAC uitsturing met Amerikaanse aansluiting op de achterzijde.

Maten:
Hoog: 14cm
Breed: 41cm
Diep: 34cm (inclusief knoppen en aansluitingen)

Indien er meer info nodig is hoor ik dat graag!
Vraagprijs €1500, geen onderhandeling mogelijk, ikzelf heb er ruim meer voor betaald dus in feite krijg je al een leuke korting!

Verzenden is mogelijk maar op kosten en risico van verkoper.
Voorkeur heeft ophalen in Goes, Zeeland. Indien voor deze optie gekozen wordt kan dat natuurlijk onder genot van een bakje oploskoffie en een proef van het apparaat samen met een blik op de vele obscure media die ik hier heb staan (is een aanrader voor de audio-liefhebber).

Zoals aangegeven heeft de unit aandacht nodig als de "tiks" inderdaad van het apparaat zelf afkomstig zijn, daarnaast heb ik intern zelf nog wat onderhoud moeten doen, de trafo (die niet origineel is) was bij transport los gekomen en heb deze opnieuw vast moeten zetten met een lijmpistool, desondanks bij het warmlopen is de lijm misschien niet een goede keuze geweest, desondanks zit de lijm nog stevig vast. tot slot zat er een draad los, deze heb ik wel netjes aangepakt met solderen en krimpkous.

Reageren kan via de website van Audiofreaks

Gedetailleerde info is hier te vinden op HiFi Engine
De te downloaden handleidingen heb ik reeds in bezit en kan deze uiteraard doorsturen per mail.

Buitenzijde:

Binnenzijde:

Info: betreffende de draad die los was gekomen, het betreft de rode en blauwe draad nabij de trafo zelf.

Video's: