Downloads

Op de website zijn op diverse plekken downloadlinks te vinden, hiermee kan de lezer mijn zelf gemaakte (of opgeknapte) stickers en insteekkaarten downloaden voor eigen gebruik (gratis). Hieronder een samengesteld overzicht van de te downloaden stickers en kaarten.

  • Alle stickers en kaarten zijn beschikbaar gesteld op een Microsoft Office Word document. Dit in verband met het juist bepalen van de afmeting. Office Word is dus een vereiste!
  • Let op! De stickers en kaarten zijn voor eigen gebruik en dienen niet gebruikt te worden voor andere (commerciële) doeleinden!
  • Ik maak geen stickers of kaarten op aanvraag, wat hieronder beschikbaar is, is het aanbod. Als ik met de tijd nieuwe stickers of kaarten ontwerp maak ik deze hieronder beschikbaar.
  • Let op, download via de knop voor het juiste document, de afbeelding oven de knop is slechts een voorbeeld en niet bedoeld om geprint te worden.
  • Sommige te downloaden documenten bevatten meerdere stickers of kaarten. Anderen vullen niet de hele pagina, voeg eventueel stickers en kaarten samen op één document om papier te sparen bij het printen.
  • Scroll eventueel door naar het einde van deze pagina voor de download van de Playlist template.


Naast stickers en kaarten zijn is er ook nog de doe-het-zelf afspeellijst-maker. Oftewel een Excel document dat ik heb gemaakt om zelf de tijden op uit te laten rekenen bij het maken van een afspeellijst. Het Excel bestand is in het Engels maar bevat Nederlandstalige instructies. Deze bied ik hieronder aan voor eigen gebruik. Uiteraard geldt ook hier dat deze mag niet wordt gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden.

Het Excel bestand bevat overigens meerdere tabbladen voor verschillende type media.