CONTACT

Heeft u een vraag, idee, klacht of wilt u slechts uw kant van het verhaal kwijt, dan bent u op de juiste pagina.
Het is aan te raden de onderliggende tekst nog even door te lezen voor je het contactformulier invult, enkele veel gestelde vragen zijn namelijk op de voorhand al te beantwoorden.

Mijn naam is overigens Jeffrey, dat maakt het opstellen van het bericht wat prettiger als je weet wie er aan de andere kant van de mailbox zit, je hoeft me overigens ook niet met 'u' aan te spreken. ;-)

* Je naam is geen vereiste, maar is puur zodat ik een aanhef heb als ik een reactie terug stuur.

Ik neem voor een contactformulier, vooral als het een vraag bereft graag even de tijd om er goed op te kunnen reageren. Het kan een dag, maar soms ook een week duren. Hoe dan ook, je krijgt altijd wel een antwoord van mij terug. De reactietijd is overigens het kortst rond het weekend. Controleer overigens ook je spambox.


Veel gestelde vragen en antwoorden:


V: Wat doe je met de gegevens die ik in mijn contactformulier of enquête achterlaat?
A: Kortweg niets... Ik gebruik je naam hooguit in de aanhef van mijn antwoord. Je e-mailadres deel ik uiteraard met niemand en gebruik die slechts om je te kunnen beantwoorden indien je dat wilt of verwacht.

Je gegevens uit de enquête zijn voor mij persoonlijk om te zien wat voor gemiddelde bezoeker ik op de website ontvang en wat jij als bezoeker vindt van de indeling en uiterlijk van de website.


V: Mag ik verwijzingen maken naar de website? En zou je ook kunnen verwijzen naar mijn website?
A: Jazeker! Des te meer links des te meer vreugde, links naar andere gerelateerde websites verschijnen dan onder de pagina 'Weblinks'. Uiteraard waardeer ik het enorm als beide websites naar elkaar verwijzen!
Laat het me weten via het contactformulier en indien je website relevant is aan het onderwerp voeg ik hem graag toe.


V: Repareert u ook apparaten of media van anderen?
A: Nee, helaas heb ik het hiervoor te druk, ik krijg deze vraag zo vaak dat ik hiervoor een reparatiezaak zou kunnen openen. Zou het graag willen maar tijd schiet me hierin tekort. 


V: Kent u anderen die apparaten kunnen repareren?
A: Ja, hieronder een link naar het adres waar u eventueel mee in contact kunt komen voor reparatie:

www.hifistereo.nl


V: Verkoopt u ook apparatuur of media?
A: Jazeker, al is dit niet vaak. Als dit voorkomt is dit meestal via Marktplaats. Ik kan een link op de website zetten maar het meeste is binnen enkele dagen al verkocht. Vragen naar specifieke voorwerpen kan, maar de kans is groot dat ik helaas de vraag met een nee moet beantwoorden.


V: Heeft u handleidingen voor apparatuur?
A: Ja, maar deze haal ik zelf van de volgende website: www.hifiengine.com. Aanmelden is gratis. 


V: Mag ik afbeeldingen van uw website gebruiken?
A: Ja mits dit eerst even aan mij gevraagd wordt. Ik vraag er geen vergoeding voor maar zou het fijn vinden te weten dat mijn afbeeldingen voor andere doeleinden worden gebruikt. Bovendien is de resolutie mogelijk hoger als ik deze kan toesturen.


V: Is het mogelijk de collectie met eigen ogen te zien?
A: Nee, ik woon op een klein studentenkamertje. Weinig ruimte voor bezoek, bovendien is de website er juist om mijn collectie te delen met de buitenwereld, dus een bezoek zou in dat geval niet nodig hoeven zijn.