Contact

Beste lezers, hoewel de website steeds meer bezoekers kent en hierdoor in feite populairder wordt heeft het succes hierbij helaas ook een keerzijde. Het aantal ingevulde contactformulieren stijgt zo snel dat ik deze niet meer alleen kan afhandelen. Hoewel ik altijd graag en met plezier vragen heb beantwoord van mensen die de hulp goed kunnen gebruiken ben ik door het succes nu juist genoodzaakt het contactformulier op de website offline te halen.

Het is jammer dat ik dit moet vermelden want juist nu merk ik maar al te goed dat er veel mensen (van alle leeftijden) zijn die problemen ervaren met allerlei zaken en gratis advies hierbij goed kunnen gebruiken.

De reeds ingevulde formulieren zal ik nog beantwoorde, er zal hierna nog wel contact met me kunnen worden opgezocht maar niet meer voor gratis advies voor het gebruik of reparatie van apparatuur en hun media. Het formulier is dan alleen nog bedoeld om vragen of klachten over de website zelf aan mij te melden. Overige vragen zullen niet meer worden beantwoord.

Heb je alsnog een vraag of probleem met je apparatuur of media? Dan vraag ik je eens te kijken op de pagina met weblinks. Hier vind je enkele professionele websites met reparatieservice waar je je vraag eventueel bij stellen kan.


Ik wil iedereen bedanken voor de moeite en tegelijkertijd mijn excuses aanbieden dat ze niet meer bij mij terecht kunnen voor vragen over audio en hun media.


Heeft u een vraag, tip of klacht over de website, dan bent u op de juiste pagina.
Het is aan te raden de tekst onder het formulier door te lezen voor je het contactformulier invult, enkele veel gestelde vragen zijn namelijk op de voorhand al te beantwoorden.

Mijn naam is overigens Jeffrey, dat maakt het opstellen van het bericht wat prettiger als je weet wie er aan de andere kant van de mailbox zit, je hoeft me overigens ook niet met 'u' aan te spreken. ;-)

* Je naam is geen vereiste, maar is puur zodat ik een aanhef heb als ik een reactie terug stuur.

De reactietijd kan variëren, houd er rekening mee dat uw formulier mogelijk pas na een week of langer beantwoord kan worden.


Veel gestelde vragen en antwoorden:

V: Kunt u mij hulp en advies geven bij het oplossen van mijn problemen met mijn audio en media?
A: Helaas niet meer, deze optie heb ik op 13 november 2023 moeten stoppen omdat ik de hoeveelheid vragen niet alleen meer bij kon houden. Kijk eventueel op de pagina met weblinks waar enkele professionele websites met reparatieservice genoemd worden die je eventueel kunnen helpen met je probleem.


V: Ik krijg geen antwoord op mijn bericht.
A: Dit is natuurlijk geen vraag die ik krijg maar iets dat wel voor kan komen, dit kan twee dingen betekenen. Of je bericht wordt hieronder al beantwoord of je hebt je e-mailadres niet goed ingevuld, het gebeurt regelmatig dat ik geen reactie kan sturen omdat het adres niet herkend wordt.


V: Verkoop je reserveonderdelen?
A: Nee, het is teveel werk om een degelijk verkoopsysteem op te zetten, ik ben simpelweg geen professioneel restaurateur of verkoopspecialist.


V: Wat doe je met de gegevens die ik in mijn contactformulier of enquête achterlaat?
A: Kortweg niets... Ik gebruik je naam hooguit in de aanhef van mijn antwoord. Je e-mailadres deel ik uiteraard met niemand en gebruik die slechts om je te kunnen beantwoorden indien je dat wilt of verwacht.

Indien je de enquête hebt ingevuld zijn deze gegevens (net als het contactformulier hierboven) alleen voor mij zichtbaar en gebruik deze puur om een overzicht bij te houden van de bezoekers die ik op mijn website krijg en hoe ik mijn website beter kan inrichten.


V: Mag ik verwijzingen maken naar de website? En zou je ook kunnen verwijzen naar mijn website?
A: Jazeker! Des te meer links des te meer vreugde, links naar andere gerelateerde websites verschijnen dan onder de pagina 'Weblinks'. Uiteraard waardeer ik het enorm als beide websites naar elkaar verwijzen!
Laat het me weten via het contactformulier en indien je website relevant is aan het onderwerp voeg ik hem graag toe.


V: Repareert u ook apparaten of media van anderen?
A: Nee, helaas heb ik het hiervoor te druk, ik krijg deze vraag zo vaak dat ik hiervoor een reparatiezaak zou kunnen openen. Zou het graag willen maar tijd schiet me hierin tekort. 


V: Kent u anderen die apparaten kunnen repareren?
A: Ja, hieronder een link naar het adres waar u eventueel mee in contact kunt komen voor reparatie:

www.hifistereo.nl


V: Verkoopt u ook apparatuur of media?
A: Jazeker, al is dit niet vaak. Als dit voorkomt is dit meestal via Marktplaats. Ik kan een link op de website zetten maar het meeste is binnen enkele dagen al verkocht. Vragen naar specifieke voorwerpen kan, maar de kans is groot dat ik helaas de vraag met een nee moet beantwoorden.


V: Koopt u ook apparatuur of media als ik dit aanbied, of weet u waar ik mijn apparatuur kan verkopen?
A: Nee en ja. Nee, ik koop geen apparatuur of media van aanbieders. Ja, je kunt apparatuur en media verkopen via de vele online verkoopsites als Marktplaats en Ebay. Als je een eerlijke prijs wilt of niet bedrogen uit wilt komen heeft het de voorkeur voor Ebay te gaan, je hebt kans dat je een aangeboden object internationaal moet verzenden, maar vaak is het mogelijk op Ebay meer te vragen voor het apparaat dan op Marktplaats. Desnoods zou je op internet kunnen zoeken naar een fysiek opkooppunt. De laatste jaren zijn er meer punten bij gekomen die audioapparatuur opkopen zodat hun deze door kunnen verkopen aan derden.


V: Heeft u handleidingen voor apparatuur?
A: Ja, maar deze haal ik zelf van de volgende website: www.hifiengine.com. Aanmelden is gratis. 


V: Mag ik afbeeldingen van uw website gebruiken?
A: Ja mits dit eerst even aan mij gevraagd wordt. Ik vraag er geen vergoeding voor maar zou het fijn vinden te weten dat mijn afbeeldingen voor andere doeleinden worden gebruikt. Bovendien is de resolutie mogelijk hoger als ik deze kan toesturen.


V: Is het mogelijk de collectie met eigen ogen te zien?
A: Nee, ik woon op een klein studentenkamertje. Weinig ruimte voor bezoek, bovendien is de website er juist om mijn collectie te delen met de buitenwereld, dus een bezoek zou in dat geval niet nodig hoeven zijn.